Onderstaande beeldmateriaal van het Rietveld Schröderhuis met credits kunt u hier downloaden.

Thumbnails downloads persbeelden Rietveld Schröderhuis.jpg

Naar iets anders op zoek?

Bent u op zoek naar meer beeldmateriaal, uitgebreidere informatie over beeldgebruik of heeft u andere persvragen? Neem dan contact op met team Marketing & Communicatie van het Centraal Museum via pers@centraalmuseum.nl of 030 2362396.

Rechten en credits

Vermeld bij gebruik van de foto altijd het volgende bijschrift:
Rietveld Schröderhuis (collectie Centraal Museum, Utrecht).

Er gelden geen bijzondere beeldrechten op de foto’s van het exterieur van het Rietveld Schröderhuis. De rechten van het foto- en filmmateriaal van het interieur van het huis zijn in beheer van Pictoright. Vraag voor gebruik toestemming aan bij Pictoright via 020-5891840. Per gebruik brengt Pictoright kosten in rekening. Kijk voor de tarieven op pictoright.nl.

Aan het gebruik van het door het Rietveld Schröderhuis beschikbaar gestelde beeldmateriaal, zijn bepaalde voorwaarden van kracht. Download de voorwaarden (PDF) hier.

Fotoshoot op locatie

Journalisten en (pers)fotografen zijn van harte welkom, mits van tevoren aangemeld. Toegang tot het Rietveld Schröderhuis is alleen mogelijk na schriftelijke toestemming. Neem voor persaccreditatie uiterlijk twee weken voor bezoek contact op met het team Marketing & Communicatie met onderstaande informatie:

  • Contactinformatie (volledige naam, telefoonnummer, e-mailadres)
  • Opdrachtgever/medium
  • Datum en tijd van bezoek
  • Reden voor bezoek
  • Bijzonderheden (bijvoorbeeld een interviewverzoek)

Voor het openstellen van het Rietveld Schröderhuis en voor de begeleiding betaalt de gebruiker een bijdrage van € 70,- euro ex. BTW. Fotograferen met flits of statief en film- en fotoshoots zijn alleen op aanvraag mogelijk. Neem hiervoor contact op met het team Marketing en Communicatie via pers@centraalmuseum.nl