Straight / Wandering is een geluidsinstallatie speciaal gemaakt door componist, geluidskunstenaar, live performer en geluidstechnicus Renato Fiorito en architect en postdoc onderzoeker Chiara Mazzarella, voor de buitenruimte van het Rietveld Schröderhuis. De installatie onderzoekt de interactie tussen geluid en architectuur en de verandering van percepties in de stedelijke context.

Le Guess Who?

De installatie van Fiorito en Mazzarella is onderdeel van het programma U? van muziekfestival Le Guess Who?. Le Guess Who? heeft het doel om mensen samen te brengen door middel van muziek en cultuur. U? is het verbindende en gratis toegankelijke dagprogramma van Le Guess Who?, gemaakt voor en mét de stad Utrecht. Hiermee draagt Le Guess Who? haar missie om mensen te verrijken met inspirerende muziek en cultuur nog verder uit naar de stad. Bekijk het volledige programma van U? op de site van Le Guess Who? .

Bezoekers van Le Guess Who? krijgen de hele festivalperiode een kleine attentie bij Ukiyo Koffie. Op vertoon van de festivalbandje krijg je bij elke warme drank een cookie cadeau. Ukiyo Koffie is dinsdag t/m vrijdag en zondag geopend van 11 tot 17 uur.