Thuiswerken: de meeste mensen zijn er inmiddels wel aan gewend. Menig slaapkamer, keukentafel en bank is het afgelopen jaar omgetoverd tot werkplek. Ben je wel toe aan een andere werkomgeving maar kun je nog niet naar kantoor? Meld je dan aan om in dit UNESCO Werelderfgoed te kunnen werken, net zoals Gerrit Rietveld en Truus Schröder hebben gedaan. Het Rietveld Schröderhuis was niet alleen woonhuis, maar Rietveld en Schröder hebben jarenlang op de benedenverdieping een werkplek gehad. Met deze winactie kun je in hun voetsporen treden. Deze winactie wordt uitgezet in het kader van de jaarlijkse Rietvelddag.

Thuiswerken in UNESCO Werelderfgoed

Op maandag 21 juni wordt het Rietveld Schröderhuis beschikbaar gesteld voor thuiswerkers. Er zijn 2x2 plekken: ’s ochtends van 9.00 tot 12.30 uur is er plek voor twee mensen en ’s middags van 13.30 tot 17.00 uur. Er is een tafel, stoel en wifi. Als je komt werken, zorgt het team van het Rietveld Schröderhuis ook voor koffie en lekkers. Uiteraard wordt alles coronaproof geregeld. 

Er worden die dag foto- en video-opnames gemaakt, die op de Rietvelddag – zondag 27 juni- via de kanalen van het Rietveld Schröderhuis worden gedeeld.

Hoe meld ik me aan?

Meld je uiterlijk zondag 13 juni aan via dit formulier. Vertel kort wie je bent, wat voor werk of studie je doet en waarom jij graag deze werkplek wilt. Het team van het Rietveld Schröderhuis zal dinsdag 15 juni de gelukkige werkers bekendmaken.

Over de Rietvelddag

Op zondag 27 juni wordt de Rietvelddag georganiseerd; een jaarlijkse themadag om het erfgoed van Gerrit Rietveld te eren. Dit jaar staat de Rietvelddag in teken van thuiswerken. Lees verder via deze link.