De tour 

Op vertoon van uw ticket ontvangt u in het Ticket Office de speciale audiotour en een plattegrond van het Rietveld Schröderhuis. Vervolgens wandelt u in een groep van maximaal 12 personen en een gids door het huis en kunt u zelf de informatie beluisteren. Over iedere ruimte is genoeg te vertellen. 

Gids  

Tijdens de audiotour loopt een gids met u mee. Hij of zij laat slimme oplossingen zien die Rietveld in het huis heeft verwerkt, zoals de bewegende muren of het bijzondere hoekraam. En wist u dat mevrouw Schröder iedere dag haar badkamer tevoorschijn kon toveren 

Praktisch 

Een bezoek aan het Rietveld Schröderhuis duurt ongeveer een uur. De audiotour is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Japans en Mandarijn.  

Koop tickets

Documentaire 

Voor of na uw bezoek kunt u in het Ticket Office een documentaire van Daphne Rosenthal bekijken, waarin Gerrit Rietveld en Truus Schröder zelf vertellen over hun ontmoeting, de bouw van het huis en hoe het was om erin te wonen. De film duurt 20 minuten.   

Vragen? 

Voor vragen over tickets neemt u contact op via rsh@centraalmuseum.nl of 030-2362 310 (dinsdag t/m zondag, 11:00  17:00 uur).