Alle tickets worden in tijdsloten verkocht. Zo wordt het niet te druk in het huis. Reserveer op tijd, om teleurstellingen te voorkomen. 

In de ticketshop selecteert u een dag en een tijdstip. U ziet dan direct of er nog plaatsen vrij zijn. Daarna kiest u het type en het aantal tickets.

Naar de ticketshop

Lees meer over uw bezoek.

TicketPrijzen
Volwassenen vanaf 18 jaar € 18
Jongeren 13 t/m 17 jaar € 9,50
Kinderen 7 t/m 12 jaar* € 3
Museumkaart € 3
BankGiro Loterij VIP-KAART € 3
Studentenkaart (MBO HBO WO), CJP-pas, U-pas* € 9,50
Rembrandtkaart, ICOM-kaart, Vriendenpas € 3
U-pas* gratis

* Kinderen tot en met 6 jaar mogen gratis mee met begeleidende ouders/verzorgers. Ze hebben geen ticket nodig. * U-pas: € 9,50 in weekends en nationale schoolvakanties, gratis op doordeweekse dagen buiten vakanties.

Belangrijk om te weten:

  • In het bestelproces kiest u voor afrekenen als gast of afrekenen met een account. Een aankoop als gast is definitief en niet restitueerbaar. Een aankoop met een account is wijzigbaar. Door met uw account in te loggen in de ticketshop kunt u uw tickets verplaatsen naar een andere dag en tijd.
  • Vergeet uw kortingskaart (Museumkaart, Vriendenloterij VIPKaart, studentenkaart, etc.) niet. Tickets en kortingskaarten worden gecontroleerd en gescand.
  • Omdat corona-maatregelen kunnen wijzigen, zijn er alleen tickets voor de komende weken te koop. Tickets voor latere data worden toegevoegd zodra dit mogelijk is.

Naar de ticketshop

Vragen?

Voor vragen over tickets neemt u contact op via
rsh@centraalmuseum.nl of 030-2362 310 (dinsdag t/m zondag, 10:00 – 14:00 uur).